Veď na rok sú komunálne voľby.TReba klamať a zavádzať.
Diskusia
Dátum: 26.06.2013
Titulok: Totálna chudoba
Je to hrozné keď zo súťaže odstúpi mužstvo z prvej pozície. My v PD veľmi dobre vieme ako to vyzerá, keď pár lumpov zlikviduje klub a ten začína od nuly, dokonca ten klub sa musel zlúčiť s Handlovou a pod neutrálnym menom Horná Nitra začal od 5. ligy. Momentálne postúpili už do majstrovstva oblasti západ. U Vás v PB už nie sú ani peniaze na zlikvidovanie starej stránky www.fkraven.sk ? Ja som si myslel, že hráte o postup z 3.ligy, na tej stránke to tak vyzerá. Držím Vám palce, nech sa to u Vás čoskoro dá do poriadku. Fanúšik z PD
Dátum: 30.06.2013
Titulok: Re:Totálna chudoba
No ocakavanie boli velke,nikto si nepripustal ze to takto padne,ale ze az takto na hubu to zamavalo s kazdym,ale respekt do Prievidze dik
Dátum: 30.03.2013
Titulok: Ostuda
Ostuda a dediny,ako Domaniza,Belusa to v pohode hraju,primator ven
Dátum: 08.03.2013
Titulok: Šablona
Nevedel by prosim vas niekto vytvorit na tuto web stranku sablonu ? Diky
Dátum: 07.03.2013
Titulok: je to smutne
Je smutne, ze v takom meste ako je PB sa nenajdu peniaze na chod futbalu. Viem sa vcitit do mysle fanusika PB futbalu, ako musi prezivat, ked vidi, ako jeho klub (ktory posledne roky hral kvalitny futbal) je na konci s financnym dychom amesto nejavi akykolvek zaujme o riesenie situacie!. Na prvom mieste po jeseni, ambiciozne ciele na postup a zrazu je tu otazka holej existencie klubu??? Drzim vam palce! Fanusik PFK Piestany a SHK37 Piestany
Dátum: 07.03.2013
Titulok: Re:je to smutne
Mas pravdu kamo,pre zmenu Piestany ukazuju ako sa to ma robit,inak mozno este nastupia respekt Piestany.
Dátum: 08.03.2013
Titulok: Re:je to smutne
Diky ale hadam sa hrat bude , teraz ze sa prve kolo odlozilo tak uvidime